TWEG-​läpivienti​moduuli omakoti​taloon tai vapaa-​ajan ​asuntoon

Innovatiivinen uutuus! TWEG-läpivientimoduuli

R. Hautala Ky lanseeraa teleskooppisen TWEG-läpivientimoduulin, jossa kaikki vesikaton ylä puoliset piipun rakenneosat ja läpivientikappaleet on integroitu yhdeksi tuotteeksi. Ratkaisu soveltuu kaikkiin piipputyyppeihin ja säästää merkittävästi aikaa ja rahaa arkkitehdeiltä, rakentajilta, saneeraajilta ja asunnon omistajilta.

 


 

TWEG-läpivientimoduulin edut

 

Nopea asennus

Tulisijan voi asentaa ennen tai jälkeen TWEG-moduulin läpiviennin. Läpiviennit voidaan asentaa jo vesikaton asennuksen yhteydessä ja piippu voidaan liittää läpivientiin myöhemmin.

 

Joustava asennus

Teleskooppiominaisuuden ansiosta TWEG-läpivientimoduulin asennus kestää kokonaisuudessaan vain noin 60 minuuttia. Aikaa vievää mittailua, peltitöitä tai muurausta ei tarvita.

 

Helppo ja kevyt kuljettaa

TWEG-läpivientimoduulin myyntipakkaus painaa vain noin 20 kiloa ja sisältää teleskooppina säädettävää piippua 900–1600 mm, joten moduulin kuljetus on vaivatonta ja onnistuu henkilöautolla.

 

Käy moniin tuontipiippuihin

TWEG-moduuli sopii muuntoyhdettä vaihtamalla suoraan jatkeeksi harkko-, tiili- ja teräspiippuihin sekä tuontipiippuihin.

 

Kompakti ja pienikokoinen

Pakkauksen pienen koon vuoksi liikkeet pystyvät pitämään hyllyssä ja varastossa useita tuotteita ja värivaihtoehtoja. Koska varastotilaa säästetään, syntyy myös kustannussäästöjä.

 

Vesitiivis

Teleskooppirakenteessa ei ole irto-osia, joten TWEG-läpivientimoduulin asennusjälki on täysin vesitiivis.


5593ba6d02188b9e2d1c0c8d_kaminapiippuPiippumallit