Läpiviennit

Läpiviennit suojaavat piippusi joka suunnalta täysin aukottomasti. Valikoimaamme kuuluvat sekä pyöreät että kantikkaat pellityssarjat vesikaton tiivistämiseen. Pellityssarjamme soveltuvat kaikille kattomateriaaleille, yleisimmille kattokaltevuuksille ja kattotyypeille, olipa kyseessä huopa-, tiili-, aaltopelti- tai konesaumakatto. Pellityssarjat soveltuvat useimpiin kattokulmiin ja ovat säädettävissä asennusvaiheessa. Sarjat verhoavat koko savuputken alleen, jolloin sisään jäävän hormin väriä ei näy ja se voi olla sinkitty.

 

Pellityssarjojen alle on helppo piilottaa vesitiiviisti esim. savukaasuimurin johdot, erilaiset hormikannakkeet ja tuennat. Läpivientien asentaminen on helppoa ja lopputulos on erittäin tiivis. Läpivientisarjoissamme on huomioitu myös hirsirakennusten laskeutumisvarat.
5593bbf102188b9e2d1c0cb5_pyorea_pellitys

Pyöreä pellityssarja

Uusissa asunnoissa lähes kaikki kattoläpiviennit on toteutettu pyöreillä läpivienneillä. Pyöreä pellityssarja onkin tällä hetkellä suosituin vesikaton tiiviste. Tuotteen helppous, tiiviys, selkeä ulkonäkö sekä kustannustehokkuus ovat varmoja valintaperusteita.

 

MATERIAALI

pulverimaalattu / sinkitty pelti

 

SOVELTUVUUS

Kattokaltevuus 5-40°

 

Tuote ei sovellu keskelle harjaa asennettavaksi.
 

Kantikas pellityssarja

Kantikas sarja soveltuu loistavasti sinulle, joka haluat kattosi ilmeen pysyvän perinteisen hormin näköisenä.

 

MATERIAALI

pulverimaalattu / sinkitty pelti

 

SOVELTUVUUS

Kattokaltevuuksiin 5-40°

 

Tuote ei sovellu keskelle harjaa asennettavaksi.5593bc9802188b9e2d1c0cee_kulmikas_pelti
5595043875e6d6d811969c9e_peitelevy

 

Huoliteltua viimeistelyä

Piipun viimeistelee huonetilan kattoon tuleva peitelevy, joka peittää tiiviisti piipun reunat, eikä näkyviin jää häiritseviä rakoja. Metallisen peitelevyn sisäosa on joustavaa silikonia, joten se myötäilee siistiisti piipun reunoja – oli katon kulma miten jyrkkä tahansa. Yleisimmin peitelevyn metalliosan väri valitaan katon värin mukaan. Suosituimmat silikoniosan värit ovat valkoinen ja musta, lisäksi on saatavilla ruskea ja harmaa.

 

MATERIAALI

MetalliVesikattovärit

Läpivientisarjojen sävyn voit valita 6 vakioväristä, joilla saat kattosi ilmeen yhtenäiseksi. Mikäli valikoimastamme ei löydy mieluista väriä, voimme toteuttaa myös asiakkaan toiveiden väriset läpiviennit lisäveloituksella.5593ac3e708050ae425c3845_lapivienti_colors

1. Punainen, 2. Tiilenpunainen, 3. Tumma harmaa, 4. Musta, 5. Ruskea, 6. Sinkitty